Skip to main content

Onze diensten

PSI BV is werkzaam binnen de (technische-) detachering, aanneming van werk en het ter beschikking stellen van vakbekwaam personeel.
De volgende disciplines kunnen wij u aanbieden; supervisors, meewerkende voorlieden, gecertificeerde lasser, fitters, flensmonteurs, magazijniers,
montagemedewerkers, VOP-ers en grondwerkers.
Ingenieurs, projectmanagement en quality control.

Perfecte werkkrachten

Het uitzonderlijk accurate beoordelingsvermogen waarmee we deze voor u perfecte werkkrachten selecteren, is bovendien het resultaat van onze op vele jaren berustende kennis.

Opleidingen

Wanneer we een werknemer aanwerven, bieden we binnen het bedrijf trouwens ook tal van doorgroeimogelijkheden aan, alsook interne en externe opleidingen, bijscholing en verlengingen lasserkwalificaties, VCA, fitter, heftruck, veilig hijsen, lassen met adembescherming…

Indien er extra opleiding nodig is voor uw opdracht kunnen wij snel anticiperen .

Snel & punctueel

Wij zijn bovendien als geen ander in staat kort op de bal te spelen en snel te schakelen daarvoor zijn wij voor u ook steeds bereikbaar 24/7. Wat niet afdoet aan het feit dat onze manschappen altijd tot in de puntjes voorbereid zijn om punctueel werk af te leveren.

Rotsvast vertrouwen

U kunt op ons beroep doen voor de tewerkstelling vanaf 1 persoon tot maar liefst 200 en meer medewerkers, steeds met een rotsvast vertrouwen in onze goede organisatie.